CHIN PENG KETUA PENGGANAS NO. 1

Chin Peng adalah Ketua Pengganas No 1 di Malaysia.  Manusia sial ini sepatutnya ditangkap dan dibicara dan dihukum bunuh di Malaysia kerana jenayah perang yang dilakukan di Malaysia. Tetapi TUHAN  maha kuasa. Si penjenayah perang dan pembunuh sial ini dibiarkan terlepas bebas dan diberikan umur yang panjang untuk menerima kutukan dan sumpahan dari seluruh rakyat Malaysia hingga ke akhir hayat.

Hakikatnya Chin Peng di Malaysia adalah sama dengan Pol Pot di Kemboja. Jenayah perang yang dilakukan oleh pembunuh sial ini telah mengorbankan banyak nyawa. Bukan sahaja ribuan anggota tentera yang terkorban mempertahankan negara dan rakyat jelata yang tidak bersalah telah disembelih dengan kejam, tetapi juga ribuan pengikutnya yang terbunuh dalam perjuangan yang sia-sia. Dan kesemua mereka ini adalah rakyat Malaysia!!!

Chin Peng selayaknya dibiarkan mati keseorangan dan dibakar hidup-hidup ketika sedang nazak seperti apa yang dilakukan oleh Kemboja kepada Pol Pot. Bukan sahaja jasad, tapi abu mayat Chin Peng pun tidak layak dikembalikan ke Malaysia. Mayatnya lebih layak dibuang ke laut menjadi habuan jerung. Kalau jasadnya dibakar abu mayatnya lebih layak dibuang ke dalam lubang tandas di mana sahaja tetapi bukan di Malaysia.


1. Seluruh rakyat Malaysia tersentak apabila tiba-tiba Pengerusi Gerakan Pulau Pinang membuat cadangan yang AMAT-AMAT MERBAHAYA  supaya kerajaan membenarkan Chin Peng pulang. Yang peliknya cadangan ini datang dari orang yang mempunyai gelaran “Dr” dipangkal namanya. Tak tahulah pulak dia ni doktor biasa yang merawat manusia, atau doktor haiwan atau doktor Phd.

2. Sepatutnya seorang “Dr” mempunyai tahap pemikiran dan pendidikan yang tinggi. Seorang Dr tidak sepatutnya mengeluarkan cadangan BANGANG yang akan mengguris hati dan perasaan seluruh rakyat Malaysia. Jadi bolehlah kita panggil dia ni DR BANGANG.

3. Apa tujuan cadangan DR BANGANG ini? Supaya rakyat Malaysia menerima keganasan penjenayah perang bernama Chin Peng sebagai pejuang kemerdekaan? Supaya rakyat Malaysia menerima perjuangan PKM yang telah menyembelih ribuan rakyat Malaysia sebagai perjuangan menuntut kemerdekaan?

4. Apakah tujuan DR BANGANG ini kerana ingin mencari populariti untuk mendapat sokongan politik dikalangan kaum Cina? Lebih-lebih lagi Gerakan semakin tidak mendapat tempat dan ditolak kaum Cina di Pulau Pinang!

5. DR BANGANG ini cuba mengangkat sejarah perjuangan pengganas Chin Peng bersama dengan seluruh rakyat Malaysia menentang Jepun sebagai perjuangan kemerdekaan.

6. Bagaimana pula sejarah keganasan rejim Chin Peng menyembelih rakyat Malaysia yang tidak menyokong perjuangan beliau selepas Jepun berundur?

7. Bagaimana pula sejarah rejim pengganas Chin Peng yang membakar kampung-kampung, balai-balai polis, bangunan-bangunan awam, kedai-kedai, pengangkutan awam dan banyak lagi semata-mata ingin memaksa rakyat Malaysia menyokong perjuangan bersenjata mereka?

8. Bagaimana pula sejarah keganasan rejim Chin Peng yang mencetuskan huru-hara, menggerakkan gerakan subversif bawah tanah, mendalangi mogok-mogok dan tunjuk perasaan besar-besaran hingga ramai yang merana dan terkorban?

9. Apa pula alasan yang wajar yang boleh diberikan kepada pejuang-pejuang dikalangan anggota tentera, polis dan pasukan keselamatan yang telah menjadi OKU disebabkan keganasan rejim Chin Peng.

10. Apa pula alasan yang hendak diperkatakan kepada ahli keluarga dan sahabat PEJUANG NEGARA yang telah gugur di medan perang mempertahankan Malaysia dari serangan rejim Chin Peng.

11. Apa pula alasan yang hendak diberikan kepada mangsa dan ahli keluarga rakyat Malaysia yang telah disiksa dan dibunuh dengan kejam oleh rejim Chin Peng dan mengalami trauma sepanjang hayat!!!

12. Sepatutnya 1 muzium khas sejarah keganasan rejim Chin Peng dan PKM dibangunkan untuk memberikan penerangan kepada seluruh rakyat Malaysia seperti yang dilakukan di Kemboja. Gambar-gambar keganasan dan replika-replika tengkorak mangsa keganasan dan penyiksaan rejim Chin Peng dipamerkan untuk kesedaran semua rakyat Malaysia.

13. Semua sylibus pelajaran sejarah di semua peringkat sekolah dan universiti mesti memasukkan sejarah keganasan jenayah perang Chin Peng dan kesan buruk kepada keamanan dan pembangunan negara.

14. Lebih banyak dokumentari dan rencana keganasan jenayah perang Chin Peng disiarkan di semua media cetak dan elektonik. Buku-buku,  jurnal-jurnal, gambar-gambar, filem-filem cereka mesti terus diterbitan bagi menerangkan keganasan Chin Peng untuk memberikan penerangan dan kesedaran kepada semua rakyat Malaysia dan seluruh dunia!

15. Pahlawan Negara KANANG ANAK LANGKAU mencadangkan DR BANGANG dibuang negeri. Sepatutnya DR BANGANG ini dibuang negara terus!!!


CHIN PENG PENJENAYAH PERANG!!!

CHIN PENG PENJENAYAH KEJAM!!!

CHIN PENG PEMBUNUH!!!

CHIN PENG PENYEMBELIH RAKYAT MALAYSIA!!!

CHIN PENG PENDERHAKA NEGARA!!!

CHIN PENG TIDAK LAYAK SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA!!!

TIADA KEMAAFAN BUAT CHIN PENG BUAT SELAMANYA!!!

Jangan dibiarkan parut lama berdarah kembali….. jangan mengundang padah.

PEMBELA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: